torstai 24. syyskuuta 2009

Roskislöytö

Ei ole mitään designia, mutta ihanan värinsä vuoksi tämä pullo oli pakko taloyhtiömme roskakatoksesta ottaa talteen. Fiksut asukkaat jättävät käyttökelpoisia tavaroita roskalaatikoiden viereen, josta ne usein lähtevät kiertoon. Turha heittää tavaraa pois sillä toisen roska voi olla toisen aarre. Pullo pääsi olohuoneeni ikkunanlaudalle muiden lasiesineiden ja santpaulioiden viereen.
Ja aarteista puheenollen, todellinen helmi käsillätekeville televisionkatsojille on tänään Subilla alkanut Ratula. Ihastuin heti ohjelman rentoon meininkiin ja tuli kova tarve tehdä käsillään jotain, vaikka minulla tunnetusti onkin peukalo keskellä kämmentä. Suosittelen lämpimästi.

6 kommenttia:

villasukka kirjoitti...

Täällä kanssa on roskiksista löydetty vaikka mitä,,käyttökelpoista hyvää tavaraa, joka on palannut käyttöön.
Kyllä Ratula oli ihan mielenkiintoinen. Upea mökki

Anu kirjoitti...

Voi voi sentään. Unohdin katsoa Ratulan. Tykkään kaikenlaisesta pienestä näpertelystä ja tuunauksesta joten se olisi kiinnostanut katsoa. No, ensi kerralla sitten.

Pullo kannatti ottaa mukaan! Minä pelastin viimeksi yhden suloisen vanhan jakkaran roskiksesta. Se on nyt työpaikkani sovituskopissa. =D

Minttumaari kirjoitti...

Onhan kauniin värinen pullo!

Joko se Ratula alkoi - voi mennyt minulta ohi silmien... täytyypäs korjata asia ensi viikolla.

Mukavaa viikonloppua!

mimmuli kirjoitti...

=) Kiwa löytö=) Täällä myös on yhden murkku-hauvan kanssa väänöä...ekat juoksut ja neiti tullut tosi tyhmeliniksi..Jäi Ratula katsomatta ..harmttaa..mutta pitänee laitta muistutukseen.

Hallatar kirjoitti...

Hyvä. =)
Aina pitää pelastaa pelastettavia. =)

Hilja kirjoitti...

Hieno pullo!
Ihan totta, kannatan myös sitä että hyvät tavarat laitettaisiin siihen roskiksen viereen josta halukkaat voivat ne poimia. Mun nykyisessä kotipaikassa niin usein tehdäänkin, tosin silti paljon löytyy käyttökelpoista tavaraa roskiksestakin.

Mä innostuin Ratulaa enemmän suomalaisesta Muodin huipulle-sarjasta, esittelyjakso tuli just ennen Ratulaa. Se amerikkalainen versio on yks mun lempparisarjoja ja suomalainenkin vaikutti aika hyvältä.