tiistai 22. syyskuuta 2009

Hulluna tasseihin...
Kirpputoreilta tarttuu mukaan hyvin usein yksittäiskappaleina erilaisia tasseja. Rakastan Arabian astioita, mutta muutkin kauniit kelpuutan. Osa päätyy kukkaruukkujen alustaksi, mutta suurin osa palvelee leipälautasena. On kiva ottaa kaapista aina mielentilaan sopiva lautanen. Joskus kyllä mietin, montako leipälautasta yhden hengen taloudessa tarvitaankaan...

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Vastavierailulla...
Kauniita nuo tassit ovatkin.
Ihana tuo taulu joka kertoo että
sotkut on koiran syytä...hitsit kun meillä ei ole koiraa. ;)

Arjaanneli kirjoitti...

Sama vika Rahikaisella!
Tasseihin vaan on niin helppo ihastua!
Utsin täällä, kun olit käynyt kommentoimassa Anun kissa-puussa-juttua.
Tää on kun marjamettässä: Aina löytyy uusi ja taas uusi puska...tai siis blogi:)

Bullukat kirjoitti...

Sanos muuta. Minullakin tulee suosikkeihin koko ajan lisää blogeja. Pitäisi saada lisää tunteja vuorokauteen, että ehtisi kaikki selata.

Marja kirjoitti...

Monta! Siis tarvitaan pikkulautasia.

Mulla on sama vika. Kukka-alustoja tarvitsisin jatkuvasti lisää, mutta kun en raaski laittaa hyviä lautasia siihen käyttöön. Valkoisia alkaa olla jo niin paljon, että niitä tohdin luovuttaa kukkaruukkujen alle. Eivät nekään kyllä riitä, mulla on PALJON kukkia...

Minttumaari kirjoitti...

Suloisia tasseja - vieraillekin on hauska laittaa eripari tasseja vähän niinkuin persoonallisuuden mukaan ;)

Bullukat kirjoitti...

Minttumaaria; noin yleensä toiminkin, kun en omista yhtenäistä astiastoa. Näin kerran jossain lehdessä jutun kahvilasta, missä oli erilaisia kahvikuppeja, joista vieras sai valita omannäköisensä. Sellaisassa paikassa olisi kiva käydä.

Anu kirjoitti...

Onpas siinä tassi poikineen. =)
Tuolla seassa on yksi jonka haluaisin ehdottomasti saada itselleni ihan kupin kera. Se on Sohvi. Meillä kotona oli aikoinaan sellaiset, mutta niin vain rikkoutuivat yksi kerrallaan. Snif!